Lyckat

I dagarna var min shop med och sponsrade ett mindre event/ tjejmingel och de blev en succé vilket känns super kul!
Det vara bara ngt litet dem fick men det uppskattades ändå :)

Nu ska jag ut på en promenad och senare ikväll blir det utgång. Vart vi ska gå vet jag inte, vi börjar nog med ett glas vin på söder sen får vi se vart alla vill gå.

 

Fredagkväll


Slut jobbat

Nu är det dags för mig att gå hem, jag har haft en väldigt skön fredag, jag har varit på långpromenad och haft en väldigt lättsam dag, jag kände inte för att jobba idag men jag var tvungen att gå till kontoret en liten stund, jag har bara jobbat i 4 timmar. Ikväll blir det hemma kväll med Andreas, vi ska hyra film och äta massa gott, det var länge sedan vi bara slappade och inte gjorde ngt.  Det blir ju sällan tid för det det ska vara ett evigt stressande från mitt håll och jag avskyr det, jag måste coola ner mig en aning. Nu är det helg och jag ska göra mitt yttersta för att verkligen inte jobba imorgon.

Hoppas ni får en underbar fredag!


Stickad favorit

Jag tror att nästan alla har ngt plagg som man bara inte kan sluta ha på sig, så är det för mig i alla fall särskilt när det gäller tröjor som ska hålla en varm.
Ett av de plaggen som vill ha på mig jämnt är min varma stickade tröja från Modström, den är snygg, varm och lång, prefekt för kalla dagar, vad sjutton ska jag göra när det blir sommar? separationsångest!



Dagens

Jag är vad man kallar en tidsoptimist eller snarare blivit det med tiden,det började närmare bestämt när jag startade mitt företag. Jag är skiit dålig på att fördela min tid det är alltid ngt som jag inte hinner göra, antagligen för att jag har för mkt på min "att göra lista", nu är jag jätte försenad med min planering för dagen och allt som jag skulle hinna göra. Men men det finns inget jag kan göra.

Jag ska strax kila på mässan ute i Nacka, det är en mässa där inköpare och designer får möjligheten att ta del av de första nyheterna för säsongens kollektionstyger och träffa leverantörerna. Innan jag gör det tänkte jag lägga upp bilder på dagens outfit.



Örhängen-Second Hand
Jacka- Barcelona
Topp- Redissue, 4EverYoung.se
Byxor- Monki
Skor-Din Sko
Väska-Design Verk of Sweden, 4EverYoung.se

Låång dag

Att göra idag:

1. Åka till min revisionsbyrå och träffa revisions konsulten, lämna in alla kvitton och fakturor
2. Åka till lagret för att kolla läget
3. Åka ut till Nacka Strand på Preview Fabrics & Accessories
4. Hinna tillbaka till stan igen, senast 17.00 för att jobba ytterligare med ett annat projekt
5. Hemgång ca 22-tiden, puh!

Still Im luvin it!


Rutigt om benen





Det här kankse är ngt som jag borde köpa in till webshopen....personligen är jag helt tagen i de båda.
Like alot!

Fina lila



Senast inkommet i min garderob, denna fina lila topp från Redissue finns här

Collectionofdesigners









www.COLLECTIONOFDESIGNERS.com

Körkort idag

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag har äntligen ordnat det, idag hade jag uppkörning och jag fixade det så numera har jag körkort. Jag får köra biiiiil, jag är jäkligt glad.

Nu ska jag och Andreas gå och äta på ngt mysigt ställe för vi ska fira mig.

puss


Coola tjejer


Just NU

Gör : Lyssnar på Kleerup feat Lykke Li "Until We Bleed"
Mår: prima
Ser fram emot: MODEVECKAN
Tänker på: Att livet är underbart
Stressad över: Hinna med allt som händer under modeveckan



Busy Day

Idag är jag taggad, jag har ett hektiskt schema och det gör mig på gott humör.
Jag gick upp tidigt idag för att täffa en gammal god vän som var på besök här i Sthlm, vi tog en snabb fika och pratade om livet och lycka. Det är alltid kul att diskutera filosofiska tankar och kunna dela det med andra människor. 
Just nu är jag på kontoret och ska tok jobba till 14, sen bär det av till sabbatsbergssjukhus för lite provtagning och så. Senare på eftermiddagen ska jag träffa lite "nytt folk" och det kan bli aktuellt med ett nytt "projekt" som jag ska engagera mig i, super kul!.

Dessutom fick jag nu veta att min nya blogg är färdig! så förhoppnigs inviger jag min nya blogg redan denna vecka, håll utkik!


Jag bjuder på en gammal bild på mig :)


I can be scary if I Want

Idag har jag övningskört i 3 timmar! Det är inge kul att inte ha körkort, jag är 26 år gammal och har fortfarande inte tagit körkort, Jag har liksom aldrig brytt mig om att ta det eftersom jag tycker det är "onödigt". Så tyckte jag fram till tre år sedan då jag satt på en intervju och var jävla nära på att inte få ett jobb pga av att jag inte hade körkort, då insåg jag att det inte alls är "onödigt" ( jag fick ju såklart jobbet ändå :) 
Dessutom är jag inte duktig på att köra bil, jag får lite smått ångest varje gång jag sitter i en bil. Jag har hållt på övningskört i snart två år men jag har fortfarande inte varit i närheten av att ta körkortet, Piiiiiiiina!

Just nu håller jag på att ladda upp mig inför morgondagens hektiska schema.
Vad har ni för er en kväll som denna?



Läskiga jag


Ngt nytt

Jag har på sistone läst på många bloggar att Gina fått in en väldigt snygg pennkjol för ynkliga 99:- och en ny kjol är vad jag varit på jakt efter så jag var tvungen att kolla upp det. Det slutade ju såklart att jag köpte en, jag ville ha en sån i alla härliga färger, lila, rosa, blå och svart men min storlek var slut och den fanns bara kvar i några fåtal färger men jag kände att jag är tvungen att köpa en, det blev den rosa som ni ser på bilden.


Provrummet - Ginas ( deras speglar är tom smutisgare än mina!)


Skön fredag

Igår var en ganska lugn dag jag jobbade som sagt hemifrån och senare på eftermiddagen fikade jag och Mimmi på muggen. Det var super mysigt!

Senare på kvällen gick jag och Andreas på bio och såg Vicky Christina Barcelona, den var riktigt bra. Väldigt annorlunda film men jävla bra, NI som inte sett den gå och se den!
Att en stor del av  filmen utspelade sig i Barcelona gjorde filmen ännu bättre, de flesta scenerna kände man igen, en av scenerna utspelade sig på en uteservering som vi alltid brukade sitta på. ( snacka om nostalgi trip!)
En film med Penelope Cruz, Javier Bardem, och Scarlet Johansson kan inte bli ngt annat än fantastisk dessutom fick man höra det underbara språket Spanska..lovely!
Däremot började huvudet spinna då jag började sakna Barcelona ngt så ofantligt!


Mimmi



MOi- happy as always





Belleza


Fredag idag!


Fredagar känns numera lustiga för mig, när jag var anställd så längtade men till fredagar, att få släppa jobbet och bara få vara under helgen men när  man startar eget så blir det ju aldrig "fredag" för man får egentligen aldrig ngn paus i arbetet. Du slutar ju inte ha ditt företag bara för att det är fredag. Jag saknar den känsla enormt mkt det har sina fördelar att vara  anställd man har tex fördelen att få BETALD semester, du är ledig lördag-söndag det finns alltid ngn som köper fika hahha MEN det finns faktiskt väldigt många fler fördelar att var egenföretagare, jag har tex sovmorgon varje dag, jag kläääär mig precis så som jag själv vill ( inge dresscode) jag kan jobba hemifrån om jag känner för det. Sen finns det an annnan väldigt viktig aspekt av det hela och det är att få göra ngt som man verkligen vill och brinner för-självförverkligande som nog är det viktigaste.

Så idag valde jag att jobba hemifrån, senare på eftermiddagen ska jag fika med mimmi som också "nyligen" startat eget inom mode/konst.


Click it

Jag är nyfiken på att veta vad ni tycker om svenska webbutiker?

Handlar du på nätet eller är sån som måste härja omkring på stan för att hitta det du gillar?
Om du handlar på nätet, vart handlar du då? och vad är så himla bra med just nätet, är det priset, utbudet, vad?
Varför jag är så nyfiken kan ju också bero på att jag själv grundat en modeshop på nätet vilken då behåller jag för mig själv :)
 

                              
                                                          
                                                                                
                                                                                     


arg arg arg

Varför kommer inte folk i tid!!!!?
varför finns det mäniskor som aldrig håller det dem säger?
varför saknar människor etik och moral!?
 
jag är fortfarande kvar på kontoret!, jag var färdig vid 15 tiden men personen jag väntar på och väntat på i flera timmar har fortfarande inte dykt upp! och denne person vet att jag är krasslig, fyfan säger jag bara . Vi skulle ha träffats redan i tisdags men då dök hon inte upp, JAG fick ringa henne och fråga vart hon är, det slutade med att vi flyttade det till onsdan men samma sak där så sket hon i att dyka upp och nu har hon ännu inte dykt upp. Hon är alltås 3 DAGAR SEN!. Faan säger jag bara, I will cut her off!




 


Senapsgul



Örhängen- Barcelona
Tröja- Mango
Topp- Redissue finns här
Byxor- Modström fins här
Skor- oldies

Nu är jag äntligen på kontoret, jag har varit hos läkaren och fått ta det ena testet efter det andra, däribland massa blodprov och EKG, idag har jag lovat mig själv att inte jobba länge för börjar man ta EkG test och bara är 26 ynkliga år gamla så måste man nog ta det lite lugnare, så idag jobbar jag max till 16.00! and thats a promise...

Färg Färg Färg







Om du gillar färgglada tights och vill ha ngt gaaaalet kolla in welovecolors

Idag-Igår


Idag

Hela jag är Redissue idag!
Tunika/jacka- Redissue
Jeans- loose fit Redissue

Igår


Halsduk- Sisley
Tröja/Tunika- Modström
Tights- H&M

Nya header i nya bloggen

               SÅ här ska min header se ut i min nya blogg, vad tycker ni?????                

              

Min favorit






lazy me

Jag har varit extremt bra på att lata mig men det har jag all anledning till att göra jag är ju helt slutkörd.
Jag har ett alldeles för stressigt liv! och snart är det dags för alla inköpsmässor och då blir det ännu värre.
men men jag ska inte klaga jag vet att hur många som helst skulle vilja ha mitt jobb =)





Ge mig





VECKANS PLAGG4EY.SE
Den här underbara klänningen kommer från Nikita Selekzion, en klänning som ute i butik kostar 1499:-  men priset på
4ey är 1099:-.

Vad tycker Ni?

Inspirera mig





Bilder från 4EverYoung.se

Gårdagens 80-tals look

Having fun with photoshop!

Örhängen- mammas gamla 80-tals örhängen
Tröja- paljettbeströdd ful-snygg 80-tals tröja som jag fått av Katja
Skärp- Barcelona
Jeans- hög midja, cubus
Skor- gamla debenhamns
Naglar- chockrosa





Lördagens händelser

På morgonen fick jag ett litet ryck som gjorde att jag klippte ca 15 centimeter av mitt hår. 
Istället för att gå till frisören så tog jag bara fram saxen och började hysteriskt klippa av mitt hår, men  så farligt var det inte, om man är en krulltott som jag är så är det inte såååå himla synbart, allt krullar ju upp sig ändå.


Senare på kvällen var jag och Andreas bjudan på middag hemma hos Emilia och Jonas.
Det bjöds på fantastiskt god mat  och sällskap. Med andra ord en undebar kväll!


Så här "kort" blev håret efter mitt hysteriska infall!


Jag och Emilia


Jonas och Emilia


Lite för mkt av det goda
 


ge mig soooooool



Av min fina Andreas fick jag en resa i julklapp, till våren ska vi åka nånstans varmt!
Jag har hittills lagt ner fler timmar på att försöka hitta resor som är tilltalande men de där bedrövliga
fritidsresor och apollos resor kostar runt 20.000:- pix, i varje fall dit jag vill och det är caribbean eller ngt annat exotiskt land.

Jag har en tendens att alltid åka till samma land, första gången jag var i USA så kunde jag inte åka någon annanstans ärn just USA så då blev det att jag 4 år i rad åkte dit hela tiden. Samma sak med Spanien sen jag flyttade hem från Spanien så åker jag dit hela tiden. Visserligen för att spanien alltid kommer att vara i mitt hjärta det är ju mitt 2:a hem!

Jag har sett nästan hela Europa bortsett från Italien och Portugal men jag är sugen på en lång resa, Latinamerika, afrika eller tom Asien, vi får se vad det bär av. jag är väldigt ivrrig iaf!

Har ni planer på att resa utomlands till våren?

Lekfull idag

Så Här ser jag ut idag.
Nu ska jag iväg och träna =)
 
Örhängen- från Barcelona
Tunika- Redissue
Tights- Redissue, finns här
Skor- köpta in ngn butik i gamla Debenhamns




Lindsay För Fornarina





(Bilder lånade från Glamour)

Fit For Fight!

Träning på Agendan idag.
Efter mkt om och men har jag bestämt mig för att gå och träna idag, jag är jävla lat som person så det krävs mkt för mig att gå och träna, jag måste mentalt peppa upp mig i dagar/veckor innan det ska bli av. 
Men idag ska jag gå och träna och nu har jag tom skrivit det i bloggen och då måste jag ju, nu finns det ingen återvändo


Modström Topp till Tå



Vad tycker ni om denna outfit?
BILDEN är från MODSTRÖMs senaste kollektion, ett av mina favorit märken!

Vill ha idag


Music in my bag please
( värst vad jag blev engelsk-språkig idag )


Retas lagom lite



TeeeeeeeeeZ me baby and give this god forbidden short dress 2 me!
only one click away.

3 måsten






Livet ska ju vara så kravfyllt nu har jag 3 nya MÅSTEN i mitt liv, dessa tre godingar vill jag ska flytta in till min garderob!


ful-söt

Titta vilken ful/söt tisha jag hittade på karmaloop
För bara 55 dollar så blir den din!







När är det klart!

Nu har jag bestämt för mig att det blir den bilden som jag kommer att använda på min
header och det är tack vare er! så Tack



Idag har jag massor att göra:

-Lämna in alla kvitton och fakturor till revisionskonsulten.
-Organisera i min kalender för alla inköpsmässor och modevisningar som händer nu den närmsta tiden
-Städa mitt skrivbord
- Möte med ett varumärke som är helt nytt i Sverige

Efter att jag gjort allt det där så ska jag ta ett glas vin med en av modellerna.

Hoppas ni får en underbar dag, det ska jag ha för solen skiner i sthlm idag!!!!!!!!!


Vad tycker Ni?


Fotograf: Katja Elmén

Är det här en bra bild att använda som header på bloggen?

Det ska ju minsann bli en hel del ändringar med min blogg, och det kommer ske innan fredag!

Digame




Dagens


Jag känner mig inte kry för 5 öre idag, men se vad kul jag haft med photoshop!
Nu är även spegeln ren.




Tröja- Hust
Byxor- Monki
Skor- Din sko
Halsduk- H&M



Sjuka tider

                               


80-talist?!




Veckans Butik


Varje vecka utnämner miashopping "veckans butik"
Denna vecka blev det: 4EverYoung
Läs hela intervjun här

(Bild lånad av miashopping)


Lekfullt värre








collections.makinjanma


Gårdagens outfit


örhängen: Antik affär
Halsband: H&M
Skärp: Spanien
Halsband: H&M
tunika/klänning: Blendshe
tights: stellakei
Skor: minns ej

Fredgas mys

Igår var jag bjuden på middag hemma hos Malin, det var en liten "försenad" födelsedags middag hon skulle bjuda på.
Jag fyllde ju 26 den 30 december. Jag har lite ångest över att ha fyllt 26, jag tycker det är jobbigt att börja närma sig 30!

Underbara Malin bjöd på lax och en smaskig rotfruktsblandning och till efterrätt blev det äppelpaj och en jäkla massa skvaller.



Malin med världens godaste äppelpaj


Nu slår jag till!


Denna Underbara kreation kommer från MANGO, endast  449:- nu är dem på REA ,tidigare 899:-
Jag har haft ögonen på dessa godingar alldels för länge, så nu är det dags för att klicka hem dem.


Ny Blogg

Jag ska få en finfin blogg  alldeles snart....wiiiiiiiiiiiiiii
jag är ju inte precis förtjust i denna design men det blir nytt och snygg snart!!

Be Young, Be Colourful, Stay 4EverYoung



Färg, Färg, Färg, att lite klickar av färg kan göra så mkt, är det inte konstigt?
Hela jag lyser upp när jag ser denna bild som du hittar på 4EverYoung

Fika på söder



Fika med världens bästa och underbaraste vän, Emilia.

Nu är jag trött, då jag bara sovit några enstaka timmar inatt tänkte jag gå och
lägga mig.

natti natti


Musikaliskt geni



ROBYN- Ett musikaliskt geni enligt mig
Just nu visas en live konsert med henne från LA på tv, hon är helt magisk, vilken energi hon utstrålar!

Nu blir det en dagens



Så förbaskat suddig bild- jag o min kamera är ovänner just nu.

Så här ser jag ut idag iaf, jag gav ju en exakt likadan poncho till min kära mor i julklapp
Så jag var ju tvungen att ge en till mig själv!

Örhängen- second hand
Poncho
- Modström
Tröja ( under)- Design verk of sweden
Byxor- Modström
Skor- minns ej

Nu ska jag gå från kontoret jag orkar inte jobba mer idag, jag tycker jag har varit effektiv.
Nu ska jag gå och fika med min underbara och äldsta vän Emilia.

puss

Gult är fult!?

Nääää minsann det tycker inte jag, jag tycker de här skorna var riktigt coola!


( Bild från caliroots)

Gårdagens outfit

Så här såg jag ut igår, jag hann aldrig lägga upp min outfit, det blev för mkt tv tittande och pill i naveln.




Tröja- Gammal 80tals tröja från mammas garderob
Tunika- BlendShe
Byxor- Monki
Skor- Din sko

Det är nog dags för mig att göra rent spegeln!!!


Plz Give It 2 me!


(Topshop)

Jag vill ha, jag vill ha , jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!!!!!!

Det sägs ju att om man säger ngt tillräckligt många gånger så får man det, det är ju universums lag.
Nu säger jag det högt, skriker ut det och skriver det så volia kanske jag har det imorgon.
Jag hoppas =)

.

Trettondagsafton



Jag undrar hur folk skulle reagera om jag skulle gå ut med såna här härligt färgglada läppar?
hmm antagligen uttittad men jag skulle känna mig riktigt 80-tal och det är ju inget fel med det!

Nu är jag på kontoret och jobbar men snart snart ska jag träffa underbara Petra som är hemma i Sverige just nu,
hon flyttade till L.A för ca två-tre år sedan och hon kommer så sällan till Sverige men idag minsann ska jag få träffa henne, och jag är överlycklig för det.
Petra är min inspirationskälla hon är grudaren av Pr- byrån Emmylou hon har hunnit göra så himla mkt och är så
grymt duktig på det hon gör så jag får alltid en kick när jag träffar henne.

Hasta Manana!

Just nu:trött
vill: sova
kommer att ha svårt för: sova
varför: imorgon så ska jag till doktorn
nervös: ja,
varför: jag gillar inte att gå till doktorn!


natti natti
puss

Semester i Karlstad


Jag & Andreas brukar åka till Karlstad under sommaren och vintern för att besöka hans underbara farmor.
Det är så skönt att komma bort från stressiga stockholm hem till hans farmor.
Dagarna består av långpromenader ute i skogen, god mat och underbart sällskap. 
Andreas farmor är snart 90 år gammal hon tränar och går ut på långpromenader, mindre än en halvtimme är hon inte ute och går, snacka om inspirationskälla!

Nu känner jag mig alldels utvilad efter att ha varit där i flera dagar, jag har inte saknat
Stockholm ett dugg och jag har egentligen ingen lusta att vara här just nu.


I Bilen


Karlstad har så himla underbara hus, här ett ett av dem!


Brrrrrr -12 grader!

Jacka- Modström
Tröja- Modström
Tights- H&M
Skor- Din sko
Väska- Usa

Sen Nyårsoutfit



Det är ju bara 5 dagar försent att visa upp sin nyårsoutift men jag gör det iaf!
Jag hade på mig denna underbara paljettbeströdda klänning från Modström.

Min 26 års dag


Jag och underbara Andreas gick till min favorit restaurang 
( Barcelona Tapas Bar) och åt Tapas


En av mina presenter, en fin fin Ipod!.
På väg till salsa klubben


En till present :) min favo parfym JLO GLOW


en rolig present som jag fick av mamma och hennes pojkvän
ett kort som hade en liten ficka där det stod "svarta pengar" på nederländska
( min mammas pojkvän är från Holland) och där fanns en hel del pengar :)

RSS 2.0